FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 716
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Budinca de conopida II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Budinca de conopida II

 Q:   Intreaba despre Budinca de conopida II       
Budinca de conopida IIIngrediente :

Conopidă 1 kg, lapte 150 ml, gris 50 g, smantana 200 g, ciuperci 200 g, unt 100 g, roşii proaspete 300 g, ouă 5 buc, caşcaval 150 g, pesmet 25 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Conopida se desface în bucheţele, se îndepărtează frunzuliţele, se spală, se fierbe în apă cu sare, se strecoară şi se lasă să se scurgă bine. Se fierbe laptele, se adaugă grisul şi se ţine vasul pe foc, pînă ce grisul s-a îngroşat. Se lasă să se răcească, se adaugă smantana, sarea, 100 g caşcaval şi gălbenuşurile. Ciupercile se taie julien, se opăresc, se scurg bine, se înăbuşe în 50 g unt şi se adaugă la celelalte componente. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se amestecă cu restul compoziţiei. Se încorporează conopida şi albuşurile bătute bine şi se amestecă uşor. Se toarnă budinca într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet, se presară deasupra cu restul de caşcaval şi se stropeşte cu unt. Se baga vasul la cuptor pentru gratinare. Se consumă caldă.


Tag-uri: conopida, lapte, gris, smantana, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :