Statistics:
Visits: 1,614 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida cu ciuperci si maioneza
Q: | Intreaba despre Conopida cu ciuperci si maioneza |
Ingrediente
1 conopidă albă, frumoasă, 300-400 g ciuperci proaspete, 300 g maioneză, 1 lămaie, sare, piper.
Mod de prepapare
Se curăţă conopida, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se desparte în bucheţele şi se lasă la scurs. Intre timp, se curăţa şi se spală ciupercile în mai multe ape, se taie în felii şi se pun la fiert cu puţină apă, sare şi cu o lingură de zeamă de lămaie. Se fierb 30-40 min, după care se scurg de zeamă (care se poate folosi la alte mancăruri). Se prepară o maioneză din 2 gălbenuşuri şi 300 ml de ulei, apoi se adaugă ciupercile, conopida, sare, piper, zeamă de lămaie, după gust. Se serveşte ca aperitiv.
1 conopidă albă, frumoasă, 300-400 g ciuperci proaspete, 300 g maioneză, 1 lămaie, sare, piper.
Mod de prepapare
Se curăţă conopida, se spală şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se desparte în bucheţele şi se lasă la scurs. Intre timp, se curăţa şi se spală ciupercile în mai multe ape, se taie în felii şi se pun la fiert cu puţină apă, sare şi cu o lingură de zeamă de lămaie. Se fierb 30-40 min, după care se scurg de zeamă (care se poate folosi la alte mancăruri). Se prepară o maioneză din 2 gălbenuşuri şi 300 ml de ulei, apoi se adaugă ciupercile, conopida, sare, piper, zeamă de lămaie, după gust. Se serveşte ca aperitiv.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :