Statistics:
Visits: 789 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci la cuptor
Q: | Intreaba despre Ciuperci la cuptor |
Ingrediente :
Ciuperci cu pălărie mare 1,5 kg, costiţă afumată 100 g, caşcaval 150 g, ouă 3 buc, ulei 30 g, usturoi 40 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă şi se îndepărtează cozile. Costiţa se taie cuburi iar caşcavalul se dă pe razatoare. Albuşurile se bat bine, se amestecă cu gălbenuşurile, se adaugă costiţa, caşcavalul şi cozile de ciuperci tocate mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Această compoziţie se repartizează pe toate ciupercile, se aşază în tăvi unse cu ulei şi se baga la cuptor timp de 20— 25 min. La servit se adaugă mujdei de usturoi la fiecare porţie.
Ciuperci cu pălărie mare 1,5 kg, costiţă afumată 100 g, caşcaval 150 g, ouă 3 buc, ulei 30 g, usturoi 40 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă şi se îndepărtează cozile. Costiţa se taie cuburi iar caşcavalul se dă pe razatoare. Albuşurile se bat bine, se amestecă cu gălbenuşurile, se adaugă costiţa, caşcavalul şi cozile de ciuperci tocate mărunt şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Această compoziţie se repartizează pe toate ciupercile, se aşază în tăvi unse cu ulei şi se baga la cuptor timp de 20— 25 min. La servit se adaugă mujdei de usturoi la fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :