FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 812
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Potarniche Suvorov

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Potarniche Suvorov

 Q:   Intreaba despre Potarniche Suvorov       
Potarniche SuvorovIngrediente:

Potarnichi 5 buc, ciuperci 500 g, ficat de porc 300 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, unt 125 g, smantană 100 g, vin 100 ml, supă de pasăre 200 ml, slănină afumată 175 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Potarnichile se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg şi se umplu cu tocătură preparată din ficat de porc dat prin maşină, 200 g ciuperci călite în unt şi apoi date prin maşina de tocat, 50 g pesmet alb înmuiat în apă, 2 ouă, piper, sare, 50 g unt şi smantană. Se coase, se freacă potarnichile cu sare, se ung cu unt şi se frig într-un vas de cuptor. Cand sunt pe jumătate fripte, se pun în vas celelalte ciuperci şi restul de unt. Cand potarnichile sunt gata, se scot din vas, se adaugă vinul şi supa, se fierbe sosul cateva minute şi se pune într-o sosieră. Se taie potarnichile în două şi se servesc cu o garnitură de legume şi sos cu ciuperci.


Tag-uri: potarnichi, supa, pesmet, vin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :