Statistics:
Visits: 879 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Potarniche Suvorov
Q: | Intreaba despre Potarniche Suvorov |
Ingrediente:
Potarnichi 5 buc, ciuperci 500 g, ficat de porc 300 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, unt 125 g, smantană 100 g, vin 100 ml, supă de pasăre 200 ml, slănină afumată 175 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Potarnichile se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg şi se umplu cu tocătură preparată din ficat de porc dat prin maşină, 200 g ciuperci călite în unt şi apoi date prin maşina de tocat, 50 g pesmet alb înmuiat în apă, 2 ouă, piper, sare, 50 g unt şi smantană. Se coase, se freacă potarnichile cu sare, se ung cu unt şi se frig într-un vas de cuptor. Cand sunt pe jumătate fripte, se pun în vas celelalte ciuperci şi restul de unt. Cand potarnichile sunt gata, se scot din vas, se adaugă vinul şi supa, se fierbe sosul cateva minute şi se pune într-o sosieră. Se taie potarnichile în două şi se servesc cu o garnitură de legume şi sos cu ciuperci.
Potarnichi 5 buc, ciuperci 500 g, ficat de porc 300 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, unt 125 g, smantană 100 g, vin 100 ml, supă de pasăre 200 ml, slănină afumată 175 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Potarnichile se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterg şi se umplu cu tocătură preparată din ficat de porc dat prin maşină, 200 g ciuperci călite în unt şi apoi date prin maşina de tocat, 50 g pesmet alb înmuiat în apă, 2 ouă, piper, sare, 50 g unt şi smantană. Se coase, se freacă potarnichile cu sare, se ung cu unt şi se frig într-un vas de cuptor. Cand sunt pe jumătate fripte, se pun în vas celelalte ciuperci şi restul de unt. Cand potarnichile sunt gata, se scot din vas, se adaugă vinul şi supa, se fierbe sosul cateva minute şi se pune într-o sosieră. Se taie potarnichile în două şi se servesc cu o garnitură de legume şi sos cu ciuperci.
Tag-uri: potarnichi, supa, pesmet, vin |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :