Statistics:
Visits: 1,123 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateuri cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Pateuri cu ciuperci |
Ingrediente:
Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingură oţet, sare.
Umplutura: 400 g ciuperci, 100,g ceapă, 60 ml ulei, 1 ou, piper, sare, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se prepară aluatul de foitaj ca în reţeta foietaj pentru pateuri, iar umplutura de ciuperci ca în reţeta umplutura de ciuperci pentru pateuri.
Se întinde aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm, apoi se taie rondele cu gura unui pahar sau cu o formă de tablă. Pe jumătate din numărul rondelelor, la mijloc, se pune umplutură de ciuperci, iar marginile se ung cu ou. Apoi se acoperă cu rondelele rămase şi se ung deasupra cu ou.
Se coc pe tavă neunsă, stropită doar cu puţină apă rece. Se ţin la cuptor pană se rumenesc. Se servesc calde şi trebuie consumate neapărat în ziua în care au fost preparate.
Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingură oţet, sare.
Umplutura: 400 g ciuperci, 100,g ceapă, 60 ml ulei, 1 ou, piper, sare, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se prepară aluatul de foitaj ca în reţeta foietaj pentru pateuri, iar umplutura de ciuperci ca în reţeta umplutura de ciuperci pentru pateuri.
Se întinde aluatul într-o foaie groasă de 0,5 cm, apoi se taie rondele cu gura unui pahar sau cu o formă de tablă. Pe jumătate din numărul rondelelor, la mijloc, se pune umplutură de ciuperci, iar marginile se ung cu ou. Apoi se acoperă cu rondelele rămase şi se ung deasupra cu ou.
Se coc pe tavă neunsă, stropită doar cu puţină apă rece. Se ţin la cuptor pană se rumenesc. Se servesc calde şi trebuie consumate neapărat în ziua în care au fost preparate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :