FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,010
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de rata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de rata

 Q:   Intreaba despre Ciorba de rata       
Ciorba de rataIngrediente:

Carne de raţă 500 g, ceapă 150 g, ulei 50 g. morcovi 150 g, ţelină 100 g, fasole verde 150 g, cartofi noi 250 g, roşii 300 g, verdeaţă 2 leg, bulion 30 g, oţet 9° 40 ml, sare.

Mod de preparare:

Carnea de raţă se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi apoi se adaugă zarzavatul tăiat julien, ceapa tocată şi călită în ulei şi fasolea tăiată bucăţi de 2-3 cm. După ce legumele au fiert jumătate de oră, se pun cartofii tăiaţi cuburi, bulionul subţiat cu apă şi se potriveşte gustul cu oţet şi sare. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Oţetul se poate înlocui cu zeamă de lămiie.


Tag-uri: carne de rata, verdeata, ciorba, bulion, cartofi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :