Statistics:
Visits: 2,026 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de rata
Q: | Intreaba despre Ciorba de rata |
Ingrediente:
Carne de raţă 500 g, ceapă 150 g, ulei 50 g. morcovi 150 g, ţelină 100 g, fasole verde 150 g, cartofi noi 250 g, roşii 300 g, verdeaţă 2 leg, bulion 30 g, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare:
Carnea de raţă se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi apoi se adaugă zarzavatul tăiat julien, ceapa tocată şi călită în ulei şi fasolea tăiată bucăţi de 2-3 cm. După ce legumele au fiert jumătate de oră, se pun cartofii tăiaţi cuburi, bulionul subţiat cu apă şi se potriveşte gustul cu oţet şi sare. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Oţetul se poate înlocui cu zeamă de lămiie.
Carne de raţă 500 g, ceapă 150 g, ulei 50 g. morcovi 150 g, ţelină 100 g, fasole verde 150 g, cartofi noi 250 g, roşii 300 g, verdeaţă 2 leg, bulion 30 g, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare:
Carnea de raţă se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi apoi se adaugă zarzavatul tăiat julien, ceapa tocată şi călită în ulei şi fasolea tăiată bucăţi de 2-3 cm. După ce legumele au fiert jumătate de oră, se pun cartofii tăiaţi cuburi, bulionul subţiat cu apă şi se potriveşte gustul cu oţet şi sare. Când carnea este fiartă, se adaugă roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Oţetul se poate înlocui cu zeamă de lămiie.
Tag-uri: carne de rata, verdeata, ciorba, bulion, cartofi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :