Statistics:
Visits: 798 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste cu legume si smantana
Q: | Intreaba despre Peste cu legume si smantana |
Ingrediente:
Peşte 1 kg, cartofi 750 g, ardei graşi 150 g, mazăre (proaspătă sau conservă) 100 g, fasole verde (proaspătă sau conservă) 150 g, roşii 200 g, ulei 170 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. Cartofii se curăţă, se spală, se taie în cubuleţe, se trag in ulei şi se pun într-un vas de cuptor. In uleiul rămas se călesc pe rând ardeii tăiaţi julien, fasolea verde tăiată în bucăţi şi mazărea verde şi se pun peste cartofi. Peste legume se aşează bucăţile de peşte, se taie roşiile în două şi se aşează peste peşte, iar pe deasupra se toarnă restul de ulei. Se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit, timp de 20-25 min. Când este aproape gata, se toarnă pe deasupra smântâna şi se mai lasă la cuptor 10 min. Se serveşte cu verdeaţă la fiecare porţie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1 kg, cartofi 750 g, ardei graşi 150 g, mazăre (proaspătă sau conservă) 100 g, fasole verde (proaspătă sau conservă) 150 g, roşii 200 g, ulei 170 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează, se sărează şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. Cartofii se curăţă, se spală, se taie în cubuleţe, se trag in ulei şi se pun într-un vas de cuptor. In uleiul rămas se călesc pe rând ardeii tăiaţi julien, fasolea verde tăiată în bucăţi şi mazărea verde şi se pun peste cartofi. Peste legume se aşează bucăţile de peşte, se taie roşiile în două şi se aşează peste peşte, iar pe deasupra se toarnă restul de ulei. Se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit, timp de 20-25 min. Când este aproape gata, se toarnă pe deasupra smântâna şi se mai lasă la cuptor 10 min. Se serveşte cu verdeaţă la fiecare porţie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :