Statistics:
Visits: 1,071 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume de iarna I
Q: | Intreaba despre Salata de legume de iarna I |
Ingrediente :
Cartofi 800 g, sfeclă roşie 300 g, gogoşari în oţet 100 g, castraveţi în oţet 200 g, conopidă murată 150 g, mazăre verde (conservă) 350 g, fasole verde (conservă) 300 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, ulei 75 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă şi se curăţă, morcovii şi ţelina se curăţă şi se fierb separat, sfecla se spală, se fierbe şi apoi se curăţă. Fasolea se taie în bucăţi, mazărea se scurge de zeamă si se clăteşte cu apă rece. Toate celelalte legume se taie cuburi.
Din ulei, oţet subţiat cu apă şi sare se prepară un dres care se toarnă peste legume, se amestecă şi se aranjează salata pe un platou.
sursa imaginii : freeschooclipart.com
Cartofi 800 g, sfeclă roşie 300 g, gogoşari în oţet 100 g, castraveţi în oţet 200 g, conopidă murată 150 g, mazăre verde (conservă) 350 g, fasole verde (conservă) 300 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, ulei 75 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se fierb în coajă şi se curăţă, morcovii şi ţelina se curăţă şi se fierb separat, sfecla se spală, se fierbe şi apoi se curăţă. Fasolea se taie în bucăţi, mazărea se scurge de zeamă si se clăteşte cu apă rece. Toate celelalte legume se taie cuburi.
Din ulei, oţet subţiat cu apă şi sare se prepară un dres care se toarnă peste legume, se amestecă şi se aranjează salata pe un platou.
sursa imaginii : freeschooclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :