Statistics:
Visits: 1,027 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de cartofi si legume
Q: | Intreaba despre Snitel de cartofi si legume |
Ingrediente
600 g cartofi, 100 g ceapă, 300 g legume de orice fel, 2 ouă, 1 legătură verdeaţă, 50 g făină, sare, piper, ulei pentru prăjit.
Pentru împănat: 50 g făină, 1-2 ouă, pesmet.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă sau curăţaţi, la fel şi legumele (se pot întrebuinţa legume rămase de la fiertul unei supe). Cartofii se curăţă, se dau prin maşina de tocat împreună cu legumele, se adaugă ouăle, verdeaţa tocată safe, piper, făina şi se amestecă, după care se împarte în bucăţi, dandu-li-se formă plată şi ovală de şniţele.
Acestea se tăvălesc în făină, se trec prin ou bătut şi prin pesmet, după care se prăjesc pe ambele părţi în ulei încins. Se servesc cu salată sau cu murături
600 g cartofi, 100 g ceapă, 300 g legume de orice fel, 2 ouă, 1 legătură verdeaţă, 50 g făină, sare, piper, ulei pentru prăjit.
Pentru împănat: 50 g făină, 1-2 ouă, pesmet.
Mod de prepapare
Se fierb cartofii în coajă sau curăţaţi, la fel şi legumele (se pot întrebuinţa legume rămase de la fiertul unei supe). Cartofii se curăţă, se dau prin maşina de tocat împreună cu legumele, se adaugă ouăle, verdeaţa tocată safe, piper, făina şi se amestecă, după care se împarte în bucăţi, dandu-li-se formă plată şi ovală de şniţele.
Acestea se tăvălesc în făină, se trec prin ou bătut şi prin pesmet, după care se prăjesc pe ambele părţi în ulei încins. Se servesc cu salată sau cu murături
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :