Statistics:
Visits: 1,026 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba taraneasca de legume
Q: | Intreaba despre Ciorba taraneasca de legume |
Ingrediente
100 g morcovi, 100 g (1-2) rădăcini de pătrunjel, 1 ţelină, 2-3 cepe, 2-3 ardei graşi, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, 200 g varză, 200 g cartofi, 2-3 roşii sau 1 lingură de bulion, verdeaţă, 50 g unt, 50 ml ulei, sare şi oţet sau sare de lămîie pentru acrit, după gust.
Mod de prepapare
Se pun la fiert 3 l de apă cu puţină sare şi se adaugă legumele tăiate mărunt. Cand acestea s-au fiert, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, tăiate mărunt, sau bulionul puţin prăjit în ulei, verdeaţa tăiată mărunt şi se potriveşte de sare şi de acru, după gust. Eventual, după dorinţă, se adaugă la ciorbă, în momentul servirii, puţin unt proaspăt.
100 g morcovi, 100 g (1-2) rădăcini de pătrunjel, 1 ţelină, 2-3 cepe, 2-3 ardei graşi, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, 200 g varză, 200 g cartofi, 2-3 roşii sau 1 lingură de bulion, verdeaţă, 50 g unt, 50 ml ulei, sare şi oţet sau sare de lămîie pentru acrit, după gust.
Mod de prepapare
Se pun la fiert 3 l de apă cu puţină sare şi se adaugă legumele tăiate mărunt. Cand acestea s-au fiert, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, tăiate mărunt, sau bulionul puţin prăjit în ulei, verdeaţa tăiată mărunt şi se potriveşte de sare şi de acru, după gust. Eventual, după dorinţă, se adaugă la ciorbă, în momentul servirii, puţin unt proaspăt.
Tag-uri: ciorba, patrunjel, ceapa, ardei gras |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :