Statistics:
Visits: 939 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi cu sunca gratinati
Q: | Intreaba despre Cartofi cu sunca gratinati |
Ingreriente:
Cartofi 3,5 kg, ceapă 200 g, ulei 200 g, şuncă presată 250 g, ouă 6 buc, lapte 50 ml, făină 25 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă şunca trecută prin maşina de tocat, se trag împreună 2-3 min, apoi se pun cartofii, se amestecă şi se iau de pe foc. Se aşează compoziţia într-un vas de cuptor uns cu grăsime. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele şi făina, se adaugă albuşurile bătute, se condimentează cu sare şl piper, se toarnă peste cartofi şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Se consumă calzi cu salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 3,5 kg, ceapă 200 g, ulei 200 g, şuncă presată 250 g, ouă 6 buc, lapte 50 ml, făină 25 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă şunca trecută prin maşina de tocat, se trag împreună 2-3 min, apoi se pun cartofii, se amestecă şi se iau de pe foc. Se aşează compoziţia într-un vas de cuptor uns cu grăsime. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele şi făina, se adaugă albuşurile bătute, se condimentează cu sare şl piper, se toarnă peste cartofi şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Se consumă calzi cu salate de legume sau murături.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cartofi, sunca presata, ceapa, lapte, compozitie |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :