Statistics:
Visits: 769 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare la tava cu cartofi si ciuperci
Q: | Intreaba despre Pasare la tava cu cartofi si ciuperci |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ulei 125 g, ciuperci proaspete 500 g, unt 50 g, cartofi 1,5 kg, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 125 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se freacă cu sare, se aşează într-o tavă împreună cu zarzavatul tăiat rondele, ceapa tocată mărunt şi untul. Se dă vasul la cuptor şi se stropeşte pasărea din când în când cu sosul format. După ce pasărea este rumenită bine, se scoate din vas, iar sosul se pasează. Ciupercile se taie julien, se călesc în ulei, se iau de pe foc şi se stropesc cu vin. Cartofii se taie felii şi se prăjesc în restul de ulei. Se aşează într-un vas cartofii şi ciupercile, se toarnă pe deasupra sosul, se potriveşte gustul de sare şi se fierbe 15 min. Pasărea se taie în bucăţi şi se serveşte cu garnitură de cartofi şi ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ulei 125 g, ciuperci proaspete 500 g, unt 50 g, cartofi 1,5 kg, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 125 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se freacă cu sare, se aşează într-o tavă împreună cu zarzavatul tăiat rondele, ceapa tocată mărunt şi untul. Se dă vasul la cuptor şi se stropeşte pasărea din când în când cu sosul format. După ce pasărea este rumenită bine, se scoate din vas, iar sosul se pasează. Ciupercile se taie julien, se călesc în ulei, se iau de pe foc şi se stropesc cu vin. Cartofii se taie felii şi se prăjesc în restul de ulei. Se aşează într-un vas cartofii şi ciupercile, se toarnă pe deasupra sosul, se potriveşte gustul de sare şi se fierbe 15 min. Pasărea se taie în bucăţi şi se serveşte cu garnitură de cartofi şi ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :