Statistics:
Visits: 569 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu conopida
Q: | Intreaba despre Carne cu conopida |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, '100 g untură, 100-200g ceapă, 1 conopidă (1 kg), cateva roşii, 30 g făină, 50 g bulion.
Mod de preparare
Se taie carnea în bucăţi (una sau două la porţie), se sărează puţin şi se prăjeşte în untură încinsă pană se rumeneşte pe deasupra. Se scoate, se pune în alt vas, iar în untura rămasă se căleşte ceapa tăiată felii, după care se adaugă făina, bulionul şi se stinge cu apa caldă sau cu zeama în care a fiert conopida şi se lasă să fiarbă circa 10—20 min.
Sosul se strecoară peste carne, se adaugă sare şi se lasă să mai fiarbă împreună pană cand carnea este gata. Se adaugă bucheţele de conopidă care s-au fiert separat din timp, roşii tăiate în bucăţi şi se mai fierb împreună 10—15 min. Se serveşte cu pătrunjel verde tăiat mărunt, presărat pe deasupra.
Pentru 6 porţii: 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, '100 g untură, 100-200g ceapă, 1 conopidă (1 kg), cateva roşii, 30 g făină, 50 g bulion.
Mod de preparare
Se taie carnea în bucăţi (una sau două la porţie), se sărează puţin şi se prăjeşte în untură încinsă pană se rumeneşte pe deasupra. Se scoate, se pune în alt vas, iar în untura rămasă se căleşte ceapa tăiată felii, după care se adaugă făina, bulionul şi se stinge cu apa caldă sau cu zeama în care a fiert conopida şi se lasă să fiarbă circa 10—20 min.
Sosul se strecoară peste carne, se adaugă sare şi se lasă să mai fiarbă împreună pană cand carnea este gata. Se adaugă bucheţele de conopidă care s-au fiert separat din timp, roşii tăiate în bucăţi şi se mai fierb împreună 10—15 min. Se serveşte cu pătrunjel verde tăiat mărunt, presărat pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :