FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 569
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu conopida

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu conopida

 Q:   Intreaba despre Carne cu conopida       
Carne cu conopidaIngrediente

Pentru 6 porţii: 600 g carne macră sau 1 kg carne cu os, '100 g untură, 100-200g ceapă, 1 conopidă (1 kg), cateva roşii, 30 g făină, 50 g bulion.

Mod de preparare

Se taie carnea în bucăţi (una sau două la porţie), se sărează puţin şi se prăjeşte în untură încinsă pană se rumeneşte pe deasupra. Se scoate, se pune în alt vas, iar în untura rămasă se căleşte ceapa tăiată felii, după care se adaugă făina, bulionul şi se stinge cu apa caldă sau cu zeama în care a fiert conopida şi se lasă să fiarbă circa 10—20 min.

Sosul se strecoară peste carne, se adaugă sare şi se lasă să mai fiarbă împreună pană cand carnea este gata. Se adaugă bucheţele de conopidă care s-au fiert separat din timp, roşii tăiate în bucăţi şi se mai fierb împreună 10—15 min. Se serveşte cu pătrunjel verde tăiat mărunt, presărat pe deasupra.


Tag-uri: carne, conopida, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :