Statistics:
Visits: 984 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Turnedo cu conopida
Q: | Intreaba despre Turnedo cu conopida |
Ingreriente:
Muşchi de vacă 750 ,g, franzelă 250 g, margarină 125 g, conopidă 750 g, lămâie 75 g, unt 75 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de vacă bine fezandat se porţionează ca pentru şniţel, i se dă sare şi se prăjeşte în margarină. Franzela se curăţă de coajă, se taie felii, ce se rumenesc pe ambele părţi în margarina rămasă. Conopida se desface în bucheţele mici, se ţine 10 min în apă cu zeamă de lămâie apoi se fierbe în apă cu carnea. Roşiile se curăţă de pieliţă şi seminţe, se taie cuburi, se pun peste carne, împreună cu verdeaţa tocată şi se potriveşte gustul de sare. Se mai fierbe 20 min la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de vacă 750 ,g, franzelă 250 g, margarină 125 g, conopidă 750 g, lămâie 75 g, unt 75 g, făină 50 g, lapte 350 ml, caşcaval 100 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de vacă bine fezandat se porţionează ca pentru şniţel, i se dă sare şi se prăjeşte în margarină. Franzela se curăţă de coajă, se taie felii, ce se rumenesc pe ambele părţi în margarina rămasă. Conopida se desface în bucheţele mici, se ţine 10 min în apă cu zeamă de lămâie apoi se fierbe în apă cu carnea. Roşiile se curăţă de pieliţă şi seminţe, se taie cuburi, se pun peste carne, împreună cu verdeaţa tocată şi se potriveşte gustul de sare. Se mai fierbe 20 min la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: turnedo, conopida, muschi de vaca, cascaval, margarina, snitel |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :