FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 714
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vacuta cu conopida

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vacuta cu conopida

 Q:   Intreaba despre Vacuta cu conopida       
Vacuta cu conopidaIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, zarzavat de supă 150 g, conopidă 600 g, roşii 600 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Cum se prepară:

Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat felii. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se toarnă sosul peste carne şi se mai fierbe 2 ore. Conopida se desface în bucheţele, se curăţă şi se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi se fierb împreună încă 10 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: carne de vaca, conopida, zarzavat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :