Statistics:
Visits: 714 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu conopida
Q: | Intreaba despre Vacuta cu conopida |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, zarzavat de supă 150 g, conopidă 600 g, roşii 600 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat felii. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se toarnă sosul peste carne şi se mai fierbe 2 ore. Conopida se desface în bucheţele, se curăţă şi se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi se fierb împreună încă 10 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, zarzavat de supă 150 g, conopidă 600 g, roşii 600 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat felii. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se lasă să fiarbă 30 min, se pasează printr-o sită sau pasoar. Se toarnă sosul peste carne şi se mai fierbe 2 ore. Conopida se desface în bucheţele, se curăţă şi se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi se fierb împreună încă 10 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, conopida, zarzavat |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :