Statistics:
Visits: 1,367 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iepure de casa cu sos alb
Q: | Intreaba despre Iepure de casa cu sos alb |
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure, 60 g unt, 60 ml ulei, 50 g faina, cateva boabe de piper, sare si zeama de lamaie dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a rumenit pe toate partile, se stinge cu apa calda, se adauga piper si sare si se lasa sa fiarba pana este gata.
Inte timp se pune unt la incalzit, se presara cu faina, se caleste 5—6 min pe foc domol, apoi se stinge cu apa, atat cat sa ramana sosul gros ca o smantana.
Se rastoarna peste carne si se mai da totul in fiert 2—3 min. Se potriveste la gust de sare si tot dupa gust se adauga zeama de lamaie.
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure, 60 g unt, 60 ml ulei, 50 g faina, cateva boabe de piper, sare si zeama de lamaie dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a rumenit pe toate partile, se stinge cu apa calda, se adauga piper si sare si se lasa sa fiarba pana este gata.
Inte timp se pune unt la incalzit, se presara cu faina, se caleste 5—6 min pe foc domol, apoi se stinge cu apa, atat cat sa ramana sosul gros ca o smantana.
Se rastoarna peste carne si se mai da totul in fiert 2—3 min. Se potriveste la gust de sare si tot dupa gust se adauga zeama de lamaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :