Statistics:
Visits: 860 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iepure cu maslina
Q: | Intreaba despre Iepure cu maslina |
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, vin 100 ml, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, usturoi 29 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie în porţii, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul tăiat rondele, se sting cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 minute, se pasează sosul printr-o sită, se pune carnea în sos şi se lasă să fiarbă în continuare. Măslinele se fierb 40 min. în apă, se scurg şi se adaugă în sos. Se condimentează sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper şi sare, se adaugă vinul si se continuă fierberea, pană ce carnea este gata.
Carne de iepure 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, vin 100 ml, bulion de tomate 50 g, măsline 200 g, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, usturoi 29 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie în porţii, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul tăiat rondele, se sting cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 minute, se pasează sosul printr-o sită, se pune carnea în sos şi se lasă să fiarbă în continuare. Măslinele se fierb 40 min. în apă, se scurg şi se adaugă în sos. Se condimentează sosul cu mujdei de usturoi, cimbru, foi de dafin, piper şi sare, se adaugă vinul si se continuă fierberea, pană ce carnea este gata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :