FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,077
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de sfecla rosie polonez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de sfecla rosie polonez

 Q:   Intreaba despre Bors de sfecla rosie polonez       
Bors de sfecla rosie polonezIngrediente :

Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână 250 g, borş de putină 1, vilei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Morcovii şi albitura se taie julien şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. După ce au fiert 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Sfecia se fierbe separat, se curăţă de coajă, se taie julien şi se adaugă la borş. Mazărea şi fasolea se fierb circa 15 minute, se scurge apa şi se pun în borş. La sfârşit se adaugă smântâna, amestecată cu gălbenuşul de ou şi borşul de putină care a fost fiert separat şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La servire se presară cu verdeaţă tocată.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, sfecla, ulei, cartofi, polonia



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :