Statistics:
Visits: 987 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tartine practice cu diferite paste
Q: | Intreaba despre Tartine practice cu diferite paste |
Ingrediente:
Paine, unt, branza telemea, boia, bulion de rosii, zeama de sfecla rosie, masline
Mod de preparare:
Aceste tartine se prepara din felii de paine tăiate cat mai lungi (30- 35 cm). Se ung feliile cu unt, iar deasupra, cu ajutorul unui cornet cu şpriţ, se pun pastele preparate n 3 culori. Doua culori de pastă se prepară din branză telemea, astfel jumătate din pasta de branză rămîne albă, iar în cealaltă jumătate se adaugă boia roşie şi o lingurită de bulion de roşii sau cateva picături de zeamă stoarsă din sfeclă roşie crudă dată prin razătoare. Cea de-a treia culoare poate fi dată de o pastă de măsline.
Pastele se pun pe paine intercalate între ele, apoi feliile de paine se taie pe diagonală în romburi, după care fiecare romb se decorează.
Paine, unt, branza telemea, boia, bulion de rosii, zeama de sfecla rosie, masline
Mod de preparare:
Aceste tartine se prepara din felii de paine tăiate cat mai lungi (30- 35 cm). Se ung feliile cu unt, iar deasupra, cu ajutorul unui cornet cu şpriţ, se pun pastele preparate n 3 culori. Doua culori de pastă se prepară din branză telemea, astfel jumătate din pasta de branză rămîne albă, iar în cealaltă jumătate se adaugă boia roşie şi o lingurită de bulion de roşii sau cateva picături de zeamă stoarsă din sfeclă roşie crudă dată prin razătoare. Cea de-a treia culoare poate fi dată de o pastă de măsline.
Pastele se pun pe paine intercalate între ele, apoi feliile de paine se taie pe diagonală în romburi, după care fiecare romb se decorează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :