FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 945
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors taranesc cu fasole alba uscata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors taranesc cu fasole alba uscata

 Q:   Intreaba despre Bors taranesc cu fasole alba uscata       
Bors taranesc cu fasole alba uscataIngrediente

300 g fasole uscată, 300 g sfeclă roşie, 100 g ceapă, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 100 ml ulei, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, 1 legătură de pătrunjel verde, sare.

Mod de prepapare

Se pune fasolea la înmuiat timp de 2-3 ore, după care se pune la fiert în apă rece împreună cu morcovul, pătrunjelul, foaia de dafin, cimbrul, ceapa şi jumătate din ulei. Cu restul de ulei se brezează sfecla tăiată subţire.
Cînd bobul de fasole se sfăramă între degete şi sfecla s-a înmuiat separat, se pun toate împreună, se toarnă şi borşul fiert în prealabil, se potriveşte de sare şi se mai dă o dată în fiert. Legumele care au fost puse la fiert împreună cu fasolea se scot din borş. Se serveşte presărat cu pătrunjel verde.


Tag-uri: bors, fasole, ceapa, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :