Statistics:
Visits: 882 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de sfecla roÅŸie cu hrean sau chimen
Q: | Intreaba despre Salata de sfecla roÅŸie cu hrean sau chimen |
Ingrediente:
Sfeclă roşie, hrean sau chimen, ulei, oţet, sare.
Mod de preparare:
Se coace sau se fierbe sfecla, apoi se curăţă. Dacă sfecla este mare se taie în lung în 4 sau în 6 şi apoi, cu un cuţit riglat, se taie în felii subţiri şi se presară cu puţină sare. Intr-un castron se aşează alternativ un rand de sfeclă şi un rand de hrean dat pe răzătoarea cu găuri mărunte. Se toarnă deasupra oţet, după gust.
Această salată este mult mai gustoasă dacă a fost preparată cu o zi înainte. Se ţine într-un borcan închis ermetic. Cand se serveşte se adaugă puţin ulei. Salata de sfeclă se mai poate prepara înlocuind hreanul cu chimen, care se presară peste feliile de sfeclă.
Sfeclă roşie, hrean sau chimen, ulei, oţet, sare.
Mod de preparare:
Se coace sau se fierbe sfecla, apoi se curăţă. Dacă sfecla este mare se taie în lung în 4 sau în 6 şi apoi, cu un cuţit riglat, se taie în felii subţiri şi se presară cu puţină sare. Intr-un castron se aşează alternativ un rand de sfeclă şi un rand de hrean dat pe răzătoarea cu găuri mărunte. Se toarnă deasupra oţet, după gust.
Această salată este mult mai gustoasă dacă a fost preparată cu o zi înainte. Se ţine într-un borcan închis ermetic. Cand se serveşte se adaugă puţin ulei. Salata de sfeclă se mai poate prepara înlocuind hreanul cu chimen, care se presară peste feliile de sfeclă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :