Statistics:
Visits: 1,177 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de sfecla rosie polonez
Q: | Intreaba despre Bors de sfecla rosie polonez |
Ingrediente :
Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână 250 g, borş de putină 1, vilei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii şi albitura se taie julien şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. După ce au fiert 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Sfecia se fierbe separat, se curăţă de coajă, se taie julien şi se adaugă la borş. Mazărea şi fasolea se fierb circa 15 minute, se scurge apa şi se pun în borş. La sfârşit se adaugă smântâna, amestecată cu gălbenuşul de ou şi borşul de putină care a fost fiert separat şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La servire se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână 250 g, borş de putină 1, vilei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii şi albitura se taie julien şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. După ce au fiert 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Sfecia se fierbe separat, se curăţă de coajă, se taie julien şi se adaugă la borş. Mazărea şi fasolea se fierb circa 15 minute, se scurge apa şi se pun în borş. La sfârşit se adaugă smântâna, amestecată cu gălbenuşul de ou şi borşul de putină care a fost fiert separat şi se mai potriveşte odată gustul de sare. La servire se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :