Statistics:
Visits: 836 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de pasare cu taietei II
Q: | Intreaba despre Bors de pasare cu taietei II |
Ingrediente :
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Se porţionează carnea de pasăre şi se pune la fiert în apă cu sare. După circa 45 minute se adaugă ceapa tocată, morcovii şi albitura tăiate rondele şi se lasă să mai fiarbă 30 minute. Se pun apoi cartofii tăiaţi cuburi şi loboda tăiată fâşii. Din făină, ouă Şi puţină apă se face o cocă de tăiţei, se întinde o foaie, din care se taie tăiţei subţiri, care se fierb separat în apă cu sare şi se pun în oala cu carne. După ce carnea este fiartă, se adaugă borşul fiert separat, se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă leuşteanul şi pătrunjelul tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Se porţionează carnea de pasăre şi se pune la fiert în apă cu sare. După circa 45 minute se adaugă ceapa tocată, morcovii şi albitura tăiate rondele şi se lasă să mai fiarbă 30 minute. Se pun apoi cartofii tăiaţi cuburi şi loboda tăiată fâşii. Din făină, ouă Şi puţină apă se face o cocă de tăiţei, se întinde o foaie, din care se taie tăiţei subţiri, care se fierb separat în apă cu sare şi se pun în oala cu carne. După ce carnea este fiartă, se adaugă borşul fiert separat, se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă leuşteanul şi pătrunjelul tocat mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :