FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 836
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de pasare cu taietei II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de pasare cu taietei II

 Q:   Intreaba despre Bors de pasare cu taietei II       
Bors de pasare cu taietei IIIngrediente :

Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Se porţionează carnea de pasăre şi se pune la fiert în apă cu sare. După circa 45 minute se adaugă ceapa tocată, morcovii şi albitura tăiate rondele şi se lasă să mai fiarbă 30 minute. Se pun apoi cartofii tăiaţi cuburi şi loboda tăiată fâşii. Din făină, ouă Şi puţină apă se face o cocă de tăiţei, se întinde o foaie, din care se taie tăiţei subţiri, care se fierb separat în apă cu sare şi se pun în oala cu carne. După ce carnea este fiartă, se adaugă borşul fiert separat, se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă leuşteanul şi pătrunjelul tocat mărunt.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, pasare, taietei, ulei, cartofi, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :