Statistics:
Visits: 1,148 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot - muschiulet afumat
Q: | Intreaba despre Antricot - muschiulet afumat |
Se prepara in doua feluri: dupa reteta "Pastrama din carne de porc" sau dupa reteta "Sararea, saramurarea si afumarea suncilor", in acest caz avandu-se grija sa nu se tina la fum la fel cat se tin suncile.
Orice antricot, daca este subtire ca si muschiuletul, se face mai repede decat sunca.
Altfel, daca se tine mai mult, acesta pierde din calitate si se usuca. Se tine la fum rece 2—3 zile sau la fum cald 4—5 ore, pana prinde o culoare rosie.
Se consuma ca atare sau se fierbe in apa, la temperatura de 80°C, pana devine frageda.
Orice antricot, daca este subtire ca si muschiuletul, se face mai repede decat sunca.
Altfel, daca se tine mai mult, acesta pierde din calitate si se usuca. Se tine la fum rece 2—3 zile sau la fum cald 4—5 ore, pana prinde o culoare rosie.
Se consuma ca atare sau se fierbe in apa, la temperatura de 80°C, pana devine frageda.
Tag-uri: antricot, muschiulet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :