FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,050
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Antricot - muschiulet afumat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Antricot - muschiulet afumat

 Q:   Intreaba despre Antricot - muschiulet afumat       
Antricot - muschiulet afumatSe prepara in doua feluri: dupa reteta "Pastrama din carne de porc" sau dupa reteta "Sararea, saramurarea si afumarea suncilor", in acest caz avandu-se grija sa nu se tina la fum la fel cat se tin suncile.

Orice antricot, daca este subtire ca si muschiuletul, se face mai repede decat sunca.

Altfel, daca se tine mai mult, acesta pierde din calitate si se usuca. Se tine la fum rece 2—3 zile sau la fum cald 4—5 ore, pana prinde o culoare rosie.

Se consuma ca atare sau se fierbe in apa, la temperatura de 80°C, pana devine frageda.


Tag-uri: antricot, muschiulet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :