Statistics:
Visits: 1,403 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iofca cu branza de vaca
Q: | Intreaba despre Iofca cu branza de vaca |
Ingrediente :
Făină 400 g, ouă 3 buc, branză de vaca 400 g, unt 75 g, smantană 300 g, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă ÅŸi puÅ£ină sare, se face o cocă mai tare din care se întinde o foaie, se taie pătrăţele cu latura de circa 2 cm, se lasă 30 min. pe planÅŸetă ca să se usuce, se fierb în apă cu sare ÅŸi apoi se pun într-o strecurătoare, se clătesc cu apă rece si se scurg bine. Se amestecă cu branza de vaca ÅŸi untul topit ÅŸi se baga vasul la cuptor timp de 10 min. La servit se adaugă smanÂtană la fiecare porÅ£ie.
Făină 400 g, ouă 3 buc, branză de vaca 400 g, unt 75 g, smantană 300 g, sare.
Mod de preparare :
Din făină, ouă ÅŸi puÅ£ină sare, se face o cocă mai tare din care se întinde o foaie, se taie pătrăţele cu latura de circa 2 cm, se lasă 30 min. pe planÅŸetă ca să se usuce, se fierb în apă cu sare ÅŸi apoi se pun într-o strecurătoare, se clătesc cu apă rece si se scurg bine. Se amestecă cu branza de vaca ÅŸi untul topit ÅŸi se baga vasul la cuptor timp de 10 min. La servit se adaugă smanÂtană la fiecare porÅ£ie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :