FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 755
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vrabioare cu legume

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vrabioare cu legume

 Q:   Intreaba despre Vrabioare cu legume       
Vrabioare cu legumeIngreriente:

Vrăbioare 750 g, ceapă 30 g, zarzavat de supă 600 g, ardei graşi 200 g, praz 300 g, făină 50 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, smântână 400 g, sare.

Cum se prepară:

Vrăbioarele se taie felii, câte una la porţie, se sărează, se prăjesc în ulei şi se scot într-un alt vas. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată felii. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min, apoi se pasează şi se toarnă sosul peste vrăbioare. Zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, prazul se taie rondele subţiri, iar ardeii graşi se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la vrăbioare. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă vinul şi se lasă să mai fiarbă 20 min. La fiecare porţie se pune o felie de vrabioară, o cantitate de legume şi de sos şi 1-2 linguri de smântână. Ca garnitură se pot servi cartofi natur, găluşte sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: vrabioare, legume, zarzavat, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :