FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 936
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos brun de legume

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos brun de legume

 Q:   Intreaba despre Sos brun de legume       
Sos brun de legumeIngrediente:

60 ml ulei, 50 g făină, 400 g legume (ceapă, morcovi, rădăcină de pătrunjel şi ţelină), 50 g bulion de roşii, 1 foaie de dafin, 10 boabe de piper, 1 fir de cimbru, sare.

Mod de preparare:

Legumele tăiate felii subţiri se călesc uşor în ulei, după care se adaugă făina, bulionul de roşii, mirodeniile şi se stinge cu apă. în continuare se lasă să fiarbă 1 oră, se curăţă de spumă şi se potriveşte de sare,
Roşiile, spălate şi tăiate bucăţi, se fierb 1 oră împreună cu ceapa, pătrunjelul şi apa necesară (300 ml). Apoi se strecoară, se adaugă unt, zahăr şi sare după gust şi se lasă să fiarbă 5- 6 min. Sosul se amestecă mereu, fiindcă altfel piureul rezultat din roşii se depune la fund. Se serveşte la diferite preparate din legume şi făinoase.


Tag-uri: legume, sos, ulei, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :