Statistics:
Visits: 836 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa cu orez, pe baza de legume
Q: | Intreaba despre Supa cu orez, pe baza de legume |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 300 g orez, 50-60 g unt, 2 I supă de legume, 2 gălbenuşuri, 112 pahar smantană, zeamă de lămâie, pătrunjel verde, sare.
Mod de preparare
Supa de se prepară la fel ca in reţeta pentru Supa limpede de legume şi, după ce a fost strecurată, se adaugă orezul spălat in mai multe ape şi se pune la fiert.
Când dă in fiert se amestecă şi se mai lasă pe foc domol să fiarbă incet 15-20 min. Apoi se potriveşte de sare şi se ia vasul cu supă de pe foc, după care se mai lasă 10-15 min să se evapore, se drege cu gălbenuşuri de ou şi cu smantană sau se adaugă numai unt proaspăt la urmă şi se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Pentru 6 porţii: 300 g orez, 50-60 g unt, 2 I supă de legume, 2 gălbenuşuri, 112 pahar smantană, zeamă de lămâie, pătrunjel verde, sare.
Mod de preparare
Supa de se prepară la fel ca in reţeta pentru Supa limpede de legume şi, după ce a fost strecurată, se adaugă orezul spălat in mai multe ape şi se pune la fiert.
Când dă in fiert se amestecă şi se mai lasă pe foc domol să fiarbă incet 15-20 min. Apoi se potriveşte de sare şi se ia vasul cu supă de pe foc, după care se mai lasă 10-15 min să se evapore, se drege cu gălbenuşuri de ou şi cu smantană sau se adaugă numai unt proaspăt la urmă şi se presară cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :