Statistics:
Visits: 806 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vrabioare cu legume
Q: | Intreaba despre Vrabioare cu legume |
Ingreriente:
Vrăbioare 750 g, ceapă 30 g, zarzavat de supă 600 g, ardei graşi 200 g, praz 300 g, făină 50 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, smântână 400 g, sare.
Cum se prepară:
Vrăbioarele se taie felii, câte una la porţie, se sărează, se prăjesc în ulei şi se scot într-un alt vas. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată felii. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min, apoi se pasează şi se toarnă sosul peste vrăbioare. Zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, prazul se taie rondele subţiri, iar ardeii graşi se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la vrăbioare. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă vinul şi se lasă să mai fiarbă 20 min. La fiecare porţie se pune o felie de vrabioară, o cantitate de legume şi de sos şi 1-2 linguri de smântână. Ca garnitură se pot servi cartofi natur, găluşte sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Vrăbioare 750 g, ceapă 30 g, zarzavat de supă 600 g, ardei graşi 200 g, praz 300 g, făină 50 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, smântână 400 g, sare.
Cum se prepară:
Vrăbioarele se taie felii, câte una la porţie, se sărează, se prăjesc în ulei şi se scot într-un alt vas. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată felii. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min, apoi se pasează şi se toarnă sosul peste vrăbioare. Zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, prazul se taie rondele subţiri, iar ardeii graşi se taie julien, se călesc împreună în ulei şi se adaugă la vrăbioare. Se potriveşte gustul de sare, se adaugă vinul şi se lasă să mai fiarbă 20 min. La fiecare porţie se pune o felie de vrabioară, o cantitate de legume şi de sos şi 1-2 linguri de smântână. Ca garnitură se pot servi cartofi natur, găluşte sau macaroane.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :