FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 933
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vrabioara cu sos de bere

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vrabioara cu sos de bere

 Q:   Intreaba despre Vrabioara cu sos de bere       
Vrabioara cu sos de bereIngrediente

900 g vrabioare, 120 g untura, 1 lingura de faina, 30 g bulion, 400 g ceapa, 1 morcov, 1/2 capatana de usturoi, 1 fir de cimbru, 300 ml bere, 1 lingura de otet, 1/2 kg cartofi, 1 legatura de verdeata, sare, piper.

Mod de preparare

Se taie vrabioarele felii, se bat bine, se sareaza, se presara cu piper se tavalesc in faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit se scot in alt vas, iar in untura ramasa se calesc ceapa si morcovii taiate felii subtiri.

Dupa ce s-a prajit totul putin se mai adauga usturoi tocat, bulion si se stinge cu otet si supa de oase sau apa calda. Se lasa sa fiarba 30—40 min, dupa care se mai adauga cimbru, se potriveste de sare si se strecoara peste carne.

Se adauga berea si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este gata. Se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde tocat marunt.


Tag-uri: vrabioara, sos, bere



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :