Statistics:
Visits: 939 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vrabioara cu sos de bere
Q: | Intreaba despre Vrabioara cu sos de bere |
Ingrediente
900 g vrabioare, 120 g untura, 1 lingura de faina, 30 g bulion, 400 g ceapa, 1 morcov, 1/2 capatana de usturoi, 1 fir de cimbru, 300 ml bere, 1 lingura de otet, 1/2 kg cartofi, 1 legatura de verdeata, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie vrabioarele felii, se bat bine, se sareaza, se presara cu piper se tavalesc in faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit se scot in alt vas, iar in untura ramasa se calesc ceapa si morcovii taiate felii subtiri.
Dupa ce s-a prajit totul putin se mai adauga usturoi tocat, bulion si se stinge cu otet si supa de oase sau apa calda. Se lasa sa fiarba 30—40 min, dupa care se mai adauga cimbru, se potriveste de sare si se strecoara peste carne.
Se adauga berea si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este gata. Se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde tocat marunt.
900 g vrabioare, 120 g untura, 1 lingura de faina, 30 g bulion, 400 g ceapa, 1 morcov, 1/2 capatana de usturoi, 1 fir de cimbru, 300 ml bere, 1 lingura de otet, 1/2 kg cartofi, 1 legatura de verdeata, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie vrabioarele felii, se bat bine, se sareaza, se presara cu piper se tavalesc in faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit se scot in alt vas, iar in untura ramasa se calesc ceapa si morcovii taiate felii subtiri.
Dupa ce s-a prajit totul putin se mai adauga usturoi tocat, bulion si se stinge cu otet si supa de oase sau apa calda. Se lasa sa fiarba 30—40 min, dupa care se mai adauga cimbru, se potriveste de sare si se strecoara peste carne.
Se adauga berea si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este gata. Se serveste cu cartofi natur presarati cu patrunjel verde tocat marunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :