Statistics:
Visits: 791 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papanasi prajiti
Q: | Intreaba despre Papanasi prajiti |
Ingrediente:
Branză de vaci 600 g, făină 200 g, zahăr tos 75 g, ouă 6 buc, lapte 75 ml, drojdie de bere 20 g, zahăr pudră 100 g, zahăr vanilat 1 plic, răzătură de coajă de lămaie 25 g, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci se trece printr-o sită, se amestecă cu făina, gălbenuşurile, răzătură de coajă de lămaie, drojdia de bere dizolvată în lapte şi se bat bine cu un tel, pană ce se omogenizează. Albuşurile se bat, se amestecă cu zahărul tos şi se bat în continuare, pană ce se obţine o spumă tare, care se amestecă cu compoziţia de branză. Se lasă să stea circa 60 min., se formează papanaşii şi se prăjesc în ulei. Se servesc calzi, pudraţi cu zahăr amestecat cu zahăr vanilat.
Branză de vaci 600 g, făină 200 g, zahăr tos 75 g, ouă 6 buc, lapte 75 ml, drojdie de bere 20 g, zahăr pudră 100 g, zahăr vanilat 1 plic, răzătură de coajă de lămaie 25 g, ulei 150 g, sare.
Mod de preparare:
Branza de vaci se trece printr-o sită, se amestecă cu făina, gălbenuşurile, răzătură de coajă de lămaie, drojdia de bere dizolvată în lapte şi se bat bine cu un tel, pană ce se omogenizează. Albuşurile se bat, se amestecă cu zahărul tos şi se bat în continuare, pană ce se obţine o spumă tare, care se amestecă cu compoziţia de branză. Se lasă să stea circa 60 min., se formează papanaşii şi se prăjesc în ulei. Se servesc calzi, pudraţi cu zahăr amestecat cu zahăr vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :