Statistics:
Visits: 838 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vrabioara cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Vrabioara cu ciuperci |
Ingrediente
6 felii de vrabioara, 300 g ciuperci, 100 g untura, 2-3 cepe, 1 legatura de patrunjel verde, 100 ml vin, 1 lingura de faina, sare, piper.
Mod de preparare
Feliile (bucatile) de vrabioara se bat putin, se trec prin faina si se prajesc in untura bine infierbantata, dupa care se scot in alt vas.
In untura ramasa se calesc ceapa taiata marunt si ciupercile taiate felii subtiri, apoi se rastoarna peste carne. Se adauga vin, apa, verdeata taiata marunt, sare si piper, dupa gust, si se lasa sa mai fiarba impreuna 20—30 min.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu cartofi fierti natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.
6 felii de vrabioara, 300 g ciuperci, 100 g untura, 2-3 cepe, 1 legatura de patrunjel verde, 100 ml vin, 1 lingura de faina, sare, piper.
Mod de preparare
Feliile (bucatile) de vrabioara se bat putin, se trec prin faina si se prajesc in untura bine infierbantata, dupa care se scot in alt vas.
In untura ramasa se calesc ceapa taiata marunt si ciupercile taiate felii subtiri, apoi se rastoarna peste carne. Se adauga vin, apa, verdeata taiata marunt, sare si piper, dupa gust, si se lasa sa mai fiarba impreuna 20—30 min.
Se serveste cu garnitura de orez sau cu cartofi fierti natur si presarati cu patrunjel verde taiat marunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :