FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 920
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pogace cu jumari

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pogace cu jumari

 Q:   Intreaba despre Pogace cu jumari       
Pogace cu jumariIngrediente:

Făină 1 kg, jumări de porc 400 g, untură de porc 200 g, drojdie de bere 40 g, ouă 2 buc, zahăr 50 g, lapte 650 ml, chimen 20 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Drojdia de bere se dizolvă în puţin lapte, se adaugă zahărul şi puţină făină şi se lasă să crească. După circa o oră se adaugă restul de lapte şi de făină şi se lasă să dospească încă o oră. Jumările se dau prin maşina de tocat, apoi se amestecă cu untura, sarea şi piperul. Din cocă se întinde cu sucitorul o foaie, cu grosimea de circa 1 cm, peste care se întinde cu un cuţit compoziţia făcută din jumări şi untură, se împătureşte coca şi se turează de 3- 4 ori, lasandu-se coca sa se repauzeze la rece după fiecare împăturire şi turare. După aceea se întinde din nou foaia, se taie cu un pahar sau cu o ruletă de tăiat coca, se unge fiecare bucată cu ou, se presară cu chimen, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit. Se servesc de regulă la ţuică sau coniac.


Tag-uri: jumari, faina, untura, chiman



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :