Statistics:
Visits: 1,653 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Nuci pralinate cu sare, pentru bere
Q: | Intreaba despre Nuci pralinate cu sare, pentru bere |
Miezul de nuca se pune intr-o tava si se introduce in cuptorul slab incalzit sa se prajeasca putin, pentru a se putea apoi indeparta usor pielita, indepartarea pielitei se face dupa ce miezul s-a racit, frecandu-l usor cu mana.
Apoi (pentru 500 g miez de nuca) se dizolva o lingura de faina cu 1 pahar de apa, dupa care se da in fiert, amestecandu-se pe foc slab pana se face ca o pasta lipicioasa, in care se introduce miezul de nuca.
Se amesteca pana ce tot miezul se va unge cu aceasta solutie, dupa care se adauga 300 g sare fina si se amesteca din nou pana ce tot miezul de nuca se imbiba cu sare.
Se pun apoi nucile intr-o tava intinsa si se introduc in cuptor. In timpul prajirii se amesteca cu o lopatica de lemn, pentru a nu se lipi intre ele. Dupa ce s-au racit se servesc la bere sau la sprit.
Apoi (pentru 500 g miez de nuca) se dizolva o lingura de faina cu 1 pahar de apa, dupa care se da in fiert, amestecandu-se pe foc slab pana se face ca o pasta lipicioasa, in care se introduce miezul de nuca.
Se amesteca pana ce tot miezul se va unge cu aceasta solutie, dupa care se adauga 300 g sare fina si se amesteca din nou pana ce tot miezul de nuca se imbiba cu sare.
Se pun apoi nucile intr-o tava intinsa si se introduc in cuptor. In timpul prajirii se amesteca cu o lopatica de lemn, pentru a nu se lipi intre ele. Dupa ce s-au racit se servesc la bere sau la sprit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :