Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vrabioara de vaca cu fasole verde
Q: | Intreaba despre Vrabioara de vaca cu fasole verde |
Ingrediente
6 felii de vrabioara, 100 g untura, 1 kg fasole verde, 100 g ceapa, 1/2 capatana de usturoi, 50 g faina, 50 g bulion, 1 legatura de marar, sare, piper.
Mod de preparare
Feliile de carne se bat, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura bine incalzita. Dupa ce carnea s-a prajit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa in tigaie se pune la calit ceapa taiata marunt; cand aceasta s-a prajit putin se adauga usturoiul tocat, restul de faina, bulionul si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda, lasandu-se sa fiarba 20—30 min, apoi se strecoara peste carnea prajita si se mai fierb impreuna pana carnea este gata.
Atunci, se adauga fasolea fiarta separat sau din conserva (scursa de apa), mararul taiat marunt, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote. Dupa preferinta, se pot adauga cateva rosii curatate de pielita si de seminte, iar la servire se poate pune peste fiecare portie cate o lingura de smantana.
6 felii de vrabioara, 100 g untura, 1 kg fasole verde, 100 g ceapa, 1/2 capatana de usturoi, 50 g faina, 50 g bulion, 1 legatura de marar, sare, piper.
Mod de preparare
Feliile de carne se bat, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura bine incalzita. Dupa ce carnea s-a prajit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa in tigaie se pune la calit ceapa taiata marunt; cand aceasta s-a prajit putin se adauga usturoiul tocat, restul de faina, bulionul si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda, lasandu-se sa fiarba 20—30 min, apoi se strecoara peste carnea prajita si se mai fierb impreuna pana carnea este gata.
Atunci, se adauga fasolea fiarta separat sau din conserva (scursa de apa), mararul taiat marunt, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote. Dupa preferinta, se pot adauga cateva rosii curatate de pielita si de seminte, iar la servire se poate pune peste fiecare portie cate o lingura de smantana.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :