FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 877
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vrabioara de vaca cu fasole verde

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vrabioara de vaca cu fasole verde

 Q:   Intreaba despre Vrabioara de vaca cu fasole verde       
Vrabioara de vaca cu fasole verdeIngrediente

6 felii de vrabioara, 100 g untura, 1 kg fasole verde, 100 g ceapa, 1/2 capatana de usturoi, 50 g faina, 50 g bulion, 1 legatura de marar, sare, piper.

Mod de preparare

Feliile de carne se bat, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se pun la prajit intr-o tigaie cu untura bine incalzita. Dupa ce carnea s-a prajit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa in tigaie se pune la calit ceapa taiata marunt; cand aceasta s-a prajit putin se adauga usturoiul tocat, restul de faina, bulionul si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda, lasandu-se sa fiarba 20—30 min, apoi se strecoara peste carnea prajita si se mai fierb impreuna pana carnea este gata.

Atunci, se adauga fasolea fiarta separat sau din conserva (scursa de apa), mararul taiat marunt, se potriveste de sare si se mai da in cateva clocote. Dupa preferinta, se pot adauga cateva rosii curatate de pielita si de seminte, iar la servire se poate pune peste fiecare portie cate o lingura de smantana.


Tag-uri: vrabioare, vaca, fasole



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :