Statistics:
Visits: 1,002 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu mere
Q: | Intreaba despre Placinta cu mere |
Ingrediente:
Făină 600 g, unt 300 g, zahăr 450 g, ouă 3 buc, drojdie de bere 25 g,
oajă de lămaie rasă 50 g, mere 1,25 kg, scorţişoară 5 g, zahăr pudră 100 g.
Mod de preparare:
Din făină, 200 g unt, 200 g zahăr, 3 ouă, drojdia ue bere şi coaja de lămaie rasă se prepară o cocă ce se lasă să dospească Se curăţă merele de coajă, se dau pe razătoare şi se trag într-o tigaie cu 50 g unt, 250 g zahăr şi scorţişoara. După ce coca a dospit, se întind din ea trei foi, care se aşează într-o tavă şi se umplu cu două randuri de mere, se lasă să crească circa 15 min. şi apoi se coace plăcinta la un foc iute la început şi, după ce a crescut, se continuă coacerea la un foc potrivit. După ce s-a copt, se porţionează plăcinta şi se pudrează cu zahăr.
Făină 600 g, unt 300 g, zahăr 450 g, ouă 3 buc, drojdie de bere 25 g,
oajă de lămaie rasă 50 g, mere 1,25 kg, scorţişoară 5 g, zahăr pudră 100 g.
Mod de preparare:
Din făină, 200 g unt, 200 g zahăr, 3 ouă, drojdia ue bere şi coaja de lămaie rasă se prepară o cocă ce se lasă să dospească Se curăţă merele de coajă, se dau pe razătoare şi se trag într-o tigaie cu 50 g unt, 250 g zahăr şi scorţişoara. După ce coca a dospit, se întind din ea trei foi, care se aşează într-o tavă şi se umplu cu două randuri de mere, se lasă să crească circa 15 min. şi apoi se coace plăcinta la un foc iute la început şi, după ce a crescut, se continuă coacerea la un foc potrivit. După ce s-a copt, se porţionează plăcinta şi se pudrează cu zahăr.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :