Statistics:
Visits: 969 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de nuci I
Q: | Intreaba despre Tort de nuci I |
Ingrediente:
Zahăr pudră 200 g, ouă 8 buc, nuci 200 g, pesmet 58 g, făină 5i g, lămaie 100 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 200 g, lămaie 75 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, coaja rasă de lămaie, zeama de lămaie, nucile măcinate, pesmetul, făina şi zahărul vanilat. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează la sfarşit în compoziţie. Se coc trei foi de tort, care se lasă să se răcească, se umplu şi se montează tortul. Crema se prepară astfel: nucile măcinate se amestecă cu zahărul pudră, coaja rasă de lămaie, zeama de lămaie şi smantana, pană se obţine o cremă alifioasă.
Zahăr pudră 200 g, ouă 8 buc, nuci 200 g, pesmet 58 g, făină 5i g, lămaie 100 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră 250 g, smantană 200 g, lămaie 75 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, coaja rasă de lămaie, zeama de lămaie, nucile măcinate, pesmetul, făina şi zahărul vanilat. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează la sfarşit în compoziţie. Se coc trei foi de tort, care se lasă să se răcească, se umplu şi se montează tortul. Crema se prepară astfel: nucile măcinate se amestecă cu zahărul pudră, coaja rasă de lămaie, zeama de lămaie şi smantana, pană se obţine o cremă alifioasă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :