FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,199
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de biscuiti

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de biscuiti

 Q:   Intreaba despre Tort de biscuiti       
Tort de biscuitiIngrediente

500 g biscuiti obisnuiti.

Pentru sirop:
250-300 g zahar tos, 300 ml apa, zahar vanilat sau coaja si zeama de lamaie, sau 50 ml rom.

Pentru crema rece:
300 g unt, 200-250 g zahar pudra, 2 galbenusuri, 50 g cacao.

Mod de preparare

Biscuitii se aseaza intr-un strat sub forma de patrat, pe un platou, se stropesc cu sirop si apoi se ung cu crema rece. In continuare, peste crema se pune un alt strat de biscuiti care, de asemenea, se umezeste cu sirop si se unge cu crema.

Se suprapun astfel mai multe straturi de biscuiti, fiecare stropit cu sirop si uns cu crema rece pana la inaltimea convenabila. Se unge apoi tortul si pe suprafetele laterale cu crema si se baroteaza (se tapeteaza) cu nuci pralinate, care se prepara ca in reteta "Tort de cacao barotat cu nuci pralinate".

Deasupra, tortul se poate orna cu frisca si cu fructe confiate.


Tag-uri: tort, biscuiti, sirop



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :