Statistics:
Visits: 960 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de miere IV
Q: | Intreaba despre Tort de miere IV |
Ingrediente:
Nuci 250 g, făină 250 g, miere 250 g, zahăr 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, frişca bătută 500 g, zahăr pudră 50 g, coji de portocale confiate 100 g.
Mod de preparare:
Se amestecă nucile măcinate, făina, mierea încălzită, zahărul, ouăle şi praful de copt, pană ce se obţine o compoziţie alifioasă, care se lasă cateva ore în frigider, se împarte în trei părţi egale, care se întind în forma de tort şi se coc. După ce s-au răcit, se umplu foile cu cremă, care se prepară astfel: nucile măcinate se amestecă cu frişca bătută şi se adaugă cojile de portocale confiate tocate prin maşina de tocat, se montează tortul şi se pudrează pe deasupra cu zahăr.
Nuci 250 g, făină 250 g, miere 250 g, zahăr 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, frişca bătută 500 g, zahăr pudră 50 g, coji de portocale confiate 100 g.
Mod de preparare:
Se amestecă nucile măcinate, făina, mierea încălzită, zahărul, ouăle şi praful de copt, pană ce se obţine o compoziţie alifioasă, care se lasă cateva ore în frigider, se împarte în trei părţi egale, care se întind în forma de tort şi se coc. După ce s-au răcit, se umplu foile cu cremă, care se prepară astfel: nucile măcinate se amestecă cu frişca bătută şi se adaugă cojile de portocale confiate tocate prin maşina de tocat, se montează tortul şi se pudrează pe deasupra cu zahăr.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :