Statistics:
Visits: 943 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort rococo
Q: | Intreaba despre Tort rococo |
Ingrediente:
Zahăr 400 g, nuci 200 g, făină 100 g, pesmet 100 g, cacao 50 g, ouă 10 buc. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă nucile, făina, pesmetul, cacaoa, iar la sfarşit albuşurile bătute spumă. Se împarte compoziţia în trei şi se coc trei foi de tort. Crema: nucile se opăresc cu lapte, se lasă să se răcească, se adaugă zahărul, untul, coaja rasa de lămaie şi zeama de lămaie şi se amestecă, pană se obţine o cremă spumoasă cu care se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.
Zahăr 400 g, nuci 200 g, făină 100 g, pesmet 100 g, cacao 50 g, ouă 10 buc. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă nucile, făina, pesmetul, cacaoa, iar la sfarşit albuşurile bătute spumă. Se împarte compoziţia în trei şi se coc trei foi de tort. Crema: nucile se opăresc cu lapte, se lasă să se răcească, se adaugă zahărul, untul, coaja rasa de lămaie şi zeama de lămaie şi se amestecă, pană se obţine o cremă spumoasă cu care se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :