FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 938
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort rococo

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort rococo

 Q:   Intreaba despre Tort rococo       
Tort rococoIngrediente:

Zahăr 400 g, nuci 200 g, făină 100 g, pesmet 100 g, cacao 50 g, ouă 10 buc. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, se adaugă nucile, făina, pesmetul, cacaoa, iar la sfarşit albuşurile bătute spumă. Se împarte compoziţia în trei şi se coc trei foi de tort. Crema: nucile se opăresc cu lapte, se lasă să se răcească, se adaugă zahărul, untul, coaja rasa de lămaie şi zeama de lămaie şi se amestecă, pană se obţine o cremă spumoasă cu care se umplu foile, se montează tortul şi se decorează.


Tag-uri: crema, lapte, tort, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :