Statistics:
Visits: 947 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de miere III
Q: | Intreaba despre Tort de miere III |
Ingrediente:
Miere 250 g, zahăr tos 225 g, făină 500 g, ouă 3 buc, unt 80 g, scorţişoară 5 g, cuişoare 1/2 g, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră 200 g, coji de portocală confiate 100 g, ouă 4 buc.
Mod de preparare:
Mierea se încălzeşte, se amestecă cu zahărul, scorţişoara şi cuişoarele măcinate fin. Se lasă să se răcească, se adaugă făina, ouăle, untul şi praful de copt. Se omegenizează compoziţia şi se lasă să se odihnească 10- 12 ore. Dapă aceea se întind trei foi de tort şi se coc. Crema se prepara amestecand nucile măcinate, zahărul pudră, ouăle şi cojile de portocală tocate mărunt. Cu această cremă se umplu blaturile coapte şi se pudrează pe deasupra cu zahăr.
Miere 250 g, zahăr tos 225 g, făină 500 g, ouă 3 buc, unt 80 g, scorţişoară 5 g, cuişoare 1/2 g, praf de copt 1 plic. Crema: nuci 250 g, zahăr pudră 200 g, coji de portocală confiate 100 g, ouă 4 buc.
Mod de preparare:
Mierea se încălzeşte, se amestecă cu zahărul, scorţişoara şi cuişoarele măcinate fin. Se lasă să se răcească, se adaugă făina, ouăle, untul şi praful de copt. Se omegenizează compoziţia şi se lasă să se odihnească 10- 12 ore. Dapă aceea se întind trei foi de tort şi se coc. Crema se prepara amestecand nucile măcinate, zahărul pudră, ouăle şi cojile de portocală tocate mărunt. Cu această cremă se umplu blaturile coapte şi se pudrează pe deasupra cu zahăr.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :