FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 834
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de miere II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de miere II

 Q:   Intreaba despre Tort de miere II       
Tort de miere IIIngrediente:

Făină 500 g, miere 250 g, zahăr 250 g, nuci 250 g, ouă 3 buc, praf de copt 1 . plic, coajă rasă de lămaie 60 g, scorţişoară 1 g. Crema: zahăr 100 g, nuci 40 g, unt 200 g, ouă 3 buc, ciocolată 20 g, coniac 20 ml.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi mierea, se adaugă făina, nucile măcinate, praful de copt, scorţişoara şi coaja rasă de lămaie. Albuşurile se bat bine cu telul şi se încorporează uşor în compoziţie. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort tapetată cu hartie şi se coace blatul la un foc iute la început şi se continuă coacerea la un foc domol, pană ce blatul este copt. Crema se prepară precum urmează: ouăle şi zahărul se amestecă bine, se încălzesc într-un bain-marie, se adaugă nucile şi se ia vasul de pe foc. Ciocolata se amestecă cu untul încălzit şi se adaugă la cremă iar la sfarşit se pune coniacul. Se despică blatul în trei foi, se umplu foile, se dă tortul la rece timp de două ore iar apoi se deeorează cu restul de umplutură.


Tag-uri: miere, faina, crema, blat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :