Statistics:
Visits: 982 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort linzer
Q: | Intreaba despre Tort linzer |
Ingrediente:
Făină 310 g, unt 310 g, zahăr 150 g, nuci 150 g, vanilie 1/2 baton. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr; 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul şi vanilia pisată mărunt, se adaugă făina şi nucile măcinate şi se frămantă bine. Se împarte aluatul în trei părţi, se întind trei foi şi se coc in forma de tort. Crema se prepară astfel: nucile măcinate se opăresc cu lapte, se lasă să se răcească, se adaugă zahărul, untul, coaja rasă de lămaie şi zeama de lămaie şi se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă, cu care se umplu feile, se mentează tortul şi se deoerează.
Făină 310 g, unt 310 g, zahăr 150 g, nuci 150 g, vanilie 1/2 baton. Crema: nuci 240 g, lapte 150 ml, zahăr; 150 g, unt 200 g, lămaie 100 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul şi vanilia pisată mărunt, se adaugă făina şi nucile măcinate şi se frămantă bine. Se împarte aluatul în trei părţi, se întind trei foi şi se coc in forma de tort. Crema se prepară astfel: nucile măcinate se opăresc cu lapte, se lasă să se răcească, se adaugă zahărul, untul, coaja rasă de lămaie şi zeama de lămaie şi se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă, cu care se umplu feile, se mentează tortul şi se deoerează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :