Statistics:
Visits: 895 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de ciocolata II
Q: | Intreaba despre Tort de ciocolata II |
Ingrediente:
Unt 280 g, zahăr 290 g, cacao 50 g, ouă 12 buc, nuci 280 g, pesmet alb 50 g, făină 50 g, Crema: ouă 6 buc, zahăr pudră 200 g, nuci 150 g, unt 200 g, cacao 20 g, coniac 25 ml.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu zahărul pană ce se obţine o cremă spumoasă, se adaugă cacaoa, gălbenuşurile unul cate unul, nucile măcinate, pesmetul şi faina, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Din această compoziţie se coc 3- 4 foi, care se lasă să se răcească. Crema se prepară astfel: zahărul pudră se freacă cu 6 ouă întregi, se încălzeşte într-un bain-marie, se adaugă nucile măcinate, se ia vasul de pe foc şi, după ce s-a răcit complet, se pune untul, cacaoa şi coniacul şi se omogenizează bine compoziţia. Se umplu foile de tort, se montează tortul, se da la rece timp de 30 min., apoi se decorează.
Unt 280 g, zahăr 290 g, cacao 50 g, ouă 12 buc, nuci 280 g, pesmet alb 50 g, făină 50 g, Crema: ouă 6 buc, zahăr pudră 200 g, nuci 150 g, unt 200 g, cacao 20 g, coniac 25 ml.
Mod de preparare:
Se amestecă untul cu zahărul pană ce se obţine o cremă spumoasă, se adaugă cacaoa, gălbenuşurile unul cate unul, nucile măcinate, pesmetul şi faina, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Din această compoziţie se coc 3- 4 foi, care se lasă să se răcească. Crema se prepară astfel: zahărul pudră se freacă cu 6 ouă întregi, se încălzeşte într-un bain-marie, se adaugă nucile măcinate, se ia vasul de pe foc şi, după ce s-a răcit complet, se pune untul, cacaoa şi coniacul şi se omogenizează bine compoziţia. Se umplu foile de tort, se montează tortul, se da la rece timp de 30 min., apoi se decorează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :