FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 895
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de ciocolata II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de ciocolata II

 Q:   Intreaba despre Tort de ciocolata II       
Tort de ciocolata IIIngrediente:

Unt 280 g, zahăr 290 g, cacao 50 g, ouă 12 buc, nuci 280 g, pesmet alb 50 g, făină 50 g, Crema: ouă 6 buc, zahăr pudră 200 g, nuci 150 g, unt 200 g, cacao 20 g, coniac 25 ml.

Mod de preparare:

Se amestecă untul cu zahărul pană ce se obţine o cremă spumoasă, se adaugă cacaoa, gălbenuşurile unul cate unul, nucile măcinate, pesmetul şi faina, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Din această compoziţie se coc 3- 4 foi, care se lasă să se răcească. Crema se prepară astfel: zahărul pudră se freacă cu 6 ouă întregi, se încălzeşte într-un bain-marie, se adaugă nucile măcinate, se ia vasul de pe foc şi, după ce s-a răcit complet, se pune untul, cacaoa şi coniacul şi se omogenizează bine compoziţia. Se umplu foile de tort, se montează tortul, se da la rece timp de 30 min., apoi se decorează.


Tag-uri: blat, ciocolata, tort, nuci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :