FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 927
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tocana taraneasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tocana taraneasca

 Q:   Intreaba despre Tocana taraneasca       
Tocana taraneascaIngrediente

600 g carne, 120 g untură, 300 g ceapă, 100 g fasole, 1 căpăţană de usturoi, caţiva ardei graşi, 3-4 roşii, 1 lingură de bulion, cate 1 legătură de mărar, pătrunjel, cimbru şi cateva boabe de piper.

Mod de preparare

Fasolea se fierbe separat, iar carnea se taie în bucăţi şi se prăjeşte în untură înfierbntată. După ce carnea s-a prăjit puţin, se adaugă ceapa tăiată mărunt şi se înăbuşă împreună într-o cratiţă acoperită.

Intre timp se adaugă cate puţină apă caldă şi se amestecă pană ce carnea va fi aproape gata, apoi se mai adaugă ardei graşi tăiaţi subţire, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţi mici, boabe de piper, cimbru, bulion, usturoi mărunt şi se stinge cu 1/2 1 de apă caldă.

Se lasă să mai fiarbă pană va fi carnea gata, după care se adaugă fasolea fiartă, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, sare şi se mai fierb lent împreună 10—15 min.


Tag-uri: tocana, carne, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :