Statistics:
Visits: 986 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sote din carne de vaca
Q: | Intreaba despre Sote din carne de vaca |
Ingrediente
0,6 - 1 kg carne de vaca, 50 g untura, 1/2 pahar de vin, 1 ardei iute, 1 lingura de bulion, 1 fir de cimbru, sare.
Mod de preparare
Se foloseste cap de muschi sau pulpa fara vine si pielite. Se taie carnea in fasii subtiri, se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie mare (ca sa nu stea carnea gramada), pe foc iute.
Se poate adauga la prajit si ceapa taiata marunt. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt, ardei si bulion, se stinge cu vin, se adauga cimbru si sare si se mai soteaza 5—6 min pe foc iute.
Daca carnea este tare, se adauga supa sau apa calda si se fierbe inabusit, pe foc potrivit, pana se inmoaie bine carnea. Se serveste cu cartofi fierti. Atat carnea cat si cartofii trebuie sa fie foarte fierbinti.
0,6 - 1 kg carne de vaca, 50 g untura, 1/2 pahar de vin, 1 ardei iute, 1 lingura de bulion, 1 fir de cimbru, sare.
Mod de preparare
Se foloseste cap de muschi sau pulpa fara vine si pielite. Se taie carnea in fasii subtiri, se sareaza si se pune la prajit intr-o tigaie mare (ca sa nu stea carnea gramada), pe foc iute.
Se poate adauga la prajit si ceapa taiata marunt. Cand carnea incepe sa se rumeneasca, se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt, ardei si bulion, se stinge cu vin, se adauga cimbru si sare si se mai soteaza 5—6 min pe foc iute.
Daca carnea este tare, se adauga supa sau apa calda si se fierbe inabusit, pe foc potrivit, pana se inmoaie bine carnea. Se serveste cu cartofi fierti. Atat carnea cat si cartofii trebuie sa fie foarte fierbinti.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :