Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gasca cu fasole alba
Q: | Intreaba despre Gasca cu fasole alba |
Ingrediente :
Carne de gască 1 kg, fasole albă 300 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 50 g, ulei 100 g, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Fasolea se alege, se spală şi se pune la fiert. În timpul fierberii se schimbă 3-4 ape. În ultima apă se pune sare şi zarzavat de supă dat pe răzătoare şi se lasă să fiarbă, pană ce fasolea este gata. Ceapa se toacă, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion amestecat cu apă, se toarnă peste fasole şi se lasă să mai fiarbă 20 min. Carnea de gască se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu restul de ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se cu sos spre a se rumeni. După ce este gata, se portionează, se aşează peste fasole şi se dă vasul la cuptor pentru 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de gască 1 kg, fasole albă 300 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 50 g, ulei 100 g, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Fasolea se alege, se spală şi se pune la fiert. În timpul fierberii se schimbă 3-4 ape. În ultima apă se pune sare şi zarzavat de supă dat pe răzătoare şi se lasă să fiarbă, pană ce fasolea este gata. Ceapa se toacă, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion amestecat cu apă, se toarnă peste fasole şi se lasă să mai fiarbă 20 min. Carnea de gască se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu restul de ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se cu sos spre a se rumeni. După ce este gata, se portionează, se aşează peste fasole şi se dă vasul la cuptor pentru 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :