FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 992
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateuri cu branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateuri cu branza

 Q:   Intreaba despre Pateuri cu branza       
Pateuri cu branzaIngrediente:

Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 linguri oţet, sare.
Umplutura: 300 g branză, 100 g gris fiert, 1- 2 linguri de făină, 2- 3 ouă, 1- 2 linguri de zahăr.

Mod de preparare:

Aluatul pentru pateuri se prepară ca în reţeta foietaj pentru pateuri, iar umplutura de branză ca în reţetele umplutura de branza.
Se întinde aluatul în foaie de 0,5- 1 cm grosime şi se taie cu gura unui pahar sau cu o formă specială de tablă cu diametrul de 5 cm. Se pot tăia, de asemenea, cu un cuţit înfierbantat bucăţi lungi de 12 cm şi late de 6 cm. Pe jumătate din fiecare bucată se pune umplutura de branză, iar marginile se ung cu ou. Se îndoaie cealaltă jumătate peste umplutură, se ung bucăţile cd ou deasupra şi se aşează pe o tavă stropită cu apă. Se introduc în cuptorul bine încins, după 10 min se micşorează focul şi cand s-au rumenit sunt gata.


Tag-uri: aluat, patiserie, unt, branza



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :