Statistics:
Visits: 1,114 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateuri cu branza
Q: | Intreaba despre Pateuri cu branza |
Ingrediente:
Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 linguri oţet, sare.
Umplutura: 300 g branză, 100 g gris fiert, 1- 2 linguri de făină, 2- 3 ouă, 1- 2 linguri de zahăr.
Mod de preparare:
Aluatul pentru pateuri se prepară ca în reţeta foietaj pentru pateuri, iar umplutura de branză ca în reţetele umplutura de branza.
Se întinde aluatul în foaie de 0,5- 1 cm grosime şi se taie cu gura unui pahar sau cu o formă specială de tablă cu diametrul de 5 cm. Se pot tăia, de asemenea, cu un cuţit înfierbantat bucăţi lungi de 12 cm şi late de 6 cm. Pe jumătate din fiecare bucată se pune umplutura de branză, iar marginile se ung cu ou. Se îndoaie cealaltă jumătate peste umplutură, se ung bucăţile cd ou deasupra şi se aşează pe o tavă stropită cu apă. Se introduc în cuptorul bine încins, după 10 min se micşorează focul şi cand s-au rumenit sunt gata.
Aluatul: 250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 linguri oţet, sare.
Umplutura: 300 g branză, 100 g gris fiert, 1- 2 linguri de făină, 2- 3 ouă, 1- 2 linguri de zahăr.
Mod de preparare:
Aluatul pentru pateuri se prepară ca în reţeta foietaj pentru pateuri, iar umplutura de branză ca în reţetele umplutura de branza.
Se întinde aluatul în foaie de 0,5- 1 cm grosime şi se taie cu gura unui pahar sau cu o formă specială de tablă cu diametrul de 5 cm. Se pot tăia, de asemenea, cu un cuţit înfierbantat bucăţi lungi de 12 cm şi late de 6 cm. Pe jumătate din fiecare bucată se pune umplutura de branză, iar marginile se ung cu ou. Se îndoaie cealaltă jumătate peste umplutură, se ung bucăţile cd ou deasupra şi se aşează pe o tavă stropită cu apă. Se introduc în cuptorul bine încins, după 10 min se micşorează focul şi cand s-au rumenit sunt gata.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :