FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 939
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort cu branza de vaci si frisca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort cu branza de vaci si frisca

 Q:   Intreaba despre Tort cu branza de vaci si frisca       
Tort cu branza de vaci si friscaIngrediente:

Făină 300 g, zahăr tos 100 g, unt 150 g, gălbenuşuri 4 buc, praf ae copt 1 plic. Umplutura: branză de vaci proaspătă 700 g, lapte 200 ml, făină 150 g, albuşuri de ou 8 buc, zahăr 200 g, zahăr vanilat 2 plicuri, stafide 150 g, lămaie 75 g, sare. Decorul: frişca 500 g, zahăr pudră 50 g.

Mod de preparare:

Untul, zahărul, gălbenuşurile şi praful de copt, stins în zeamă de lămaie, se amestecă, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă făina, se frămantă, se împarte linzerul în două părţi egale, care se întind în forme de tort şi se coc pe jumătate. Branza, laptele, coaja rasă de lămaie, zahărul vanilat, stafidele şi puţină sare se pun într-un căzănel şi se amestecă bine. Albuşurile se bat cu zahărul, se amestecă cu branza şi se adaugă succesiv făina. Această compoziţie se întinde pe cele două hiaturi, se dau din nou la cuptor şi se coc la un foc potrivit. Cand sunt gata, se lasă să se răcească şi se decorează cu frişca bătută.


Tag-uri: desert, unt, frisca, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :