Statistics:
Visits: 865 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Clatite cu branza de vaci
Q: | Intreaba despre Clatite cu branza de vaci |
Ingrediente:
Făină 600 g, ouă 8 buc, lapte 1,5 l, sifon 300 ml, branză de vaci 750 g, zahăr 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, ulei 200 g, zahăr pudră 100 g, răzătură de coajă de lămaie 20 ,g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, sifon, 6 ouă, sare, 50 g zahăr şi 1 plic de zahăr vanilat, se prepară o cocă ce se lasă să se odihnească 30 min. la rece. Aluatul trebuie să aibă consistenţa unei smantani. In caz că aluatul s-a îngroşat, se subţiază cu lapte. Se fac apoi foile de clătite, se umplu cu umplutura, se împăturesc în patru, se presară cu zahăr pudră şi se dau la cuptor timp de 10 min. Umplutura se prepară amestecand bine 750 g branza, 250 g zahăr, 1 plic de zahăr vanilat, 2 ouă şi răzatura de coajă de lămaie.
Făină 600 g, ouă 8 buc, lapte 1,5 l, sifon 300 ml, branză de vaci 750 g, zahăr 300 g, zahăr vanilat 2 plicuri, ulei 200 g, zahăr pudră 100 g, răzătură de coajă de lămaie 20 ,g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, sifon, 6 ouă, sare, 50 g zahăr şi 1 plic de zahăr vanilat, se prepară o cocă ce se lasă să se odihnească 30 min. la rece. Aluatul trebuie să aibă consistenţa unei smantani. In caz că aluatul s-a îngroşat, se subţiază cu lapte. Se fac apoi foile de clătite, se umplu cu umplutura, se împăturesc în patru, se presară cu zahăr pudră şi se dau la cuptor timp de 10 min. Umplutura se prepară amestecand bine 750 g branza, 250 g zahăr, 1 plic de zahăr vanilat, 2 ouă şi răzatura de coajă de lămaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :